13 | 07 | 2020


GEO KT d.o.o. Kutina

Stupanjem na snagu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama (NN 65/17) pokrenut je, ili bolje rečeno nastavljen proces legalizacije nekretnina. Uvjeti legalizacije nisu izmijenjeni, izmijenjen je samo krajnji rok za podnošenje zahtjeva za legalizaciju. (Obrazac zahtjeva grad Kutina, Obrazac zahtjeva SMŽ).

Svojim cijenjenim klijentima i dalje stojimo na raspolaganju, potičemo Vas da nas kontaktirate i pokrenete proces izrade dokumentacije za legalizaciju nezakonito izgrađenih građevina. Kroz bogato iskustvo izrade dokumentacije shvaćamo da je svaki predmet unikatan, te nudimo usluge savjetovanja, ishođenja potrebne dokumentacije i izrade dokumentacije potrebne za dobivanje rješenja o izvedenom stanju.

Najčitanije
Ukratko

Geodetska djelatnost glavna je djelatnost GEO KT d.o.o. Poput ureda ovlaštenog inženjera geodezije, koji je samo druga vrst organizacije (obrt) i mi u GEO KT d.o.o. obavljamo sve zadaće ovlaštenog inženjera geodezije na području Kutine, a i šire, po potrebi diljem Hrvatske, za koje imamo suglasnost za obavljanje geodetskih poslova od Državne geodetske uprave.

Suglasnost DGU-a za obavljanje geodetskih poslova pribavljena je sa 6. veljačom 2012. godine, a Zoran Janković, ovlašteni inženjer geodezije, nositelj suglasnosti, u poslu je od 2000-te godine.

Dakle, zatreba li vam pomoć ovlaštenog inženjera geodezije u Kutini i široj okolici, trebate li geodetski ured u Kutini za rješavanje vaših imovinsko pravnih, građevinskih ili ostalih problema koje pokriva geodetska djelatnost, obratite nam se s povjerenjem!

Zakonom o postupanju s nezakonito izgradenim zgradama („Narodne novine" br. 90/2011) propisano je da se zahtjevu za izdavanje rješenja o izvedenom stanju prilaže geodetski elaborat za evidentiranje podataka o zgradama. Opširnije...