18 | 01 | 2021

GEO KT d.o.o. novo je poduzeće na regionalnoj sceni, čiji cilj nije samo obavljanje poslova ovlaštenog inženjera geodezije, kao što su izrada posebnih geodetskih podloga (PGP), elaborata evidentiranja objekata (legalizacija nekretnina), iskolčenja, praćenja itd, već i izrada sofisticiranih geoinformatičkih sustava. Također, usmjereni smo i na konzultantske usluge, kako u geodeziji, geoinformatici, ali i informatici u širem smislu. Više detalja, uz detaljan pregled djelatnosti, možete pročitati u rubrici "O nama".

Pronađite nas i na Facebooku.

Najčitanije
Ukratko

Geodetska djelatnost glavna je djelatnost GEO KT d.o.o. Poput ureda ovlaštenog inženjera geodezije, koji je samo druga vrst organizacije (obrt) i mi u GEO KT d.o.o. obavljamo sve zadaće ovlaštenog inženjera geodezije na području Kutine, a i šire, po potrebi diljem Hrvatske, za koje imamo suglasnost za obavljanje geodetskih poslova od Državne geodetske uprave.

Suglasnost DGU-a za obavljanje geodetskih poslova pribavljena je sa 6. veljačom 2012. godine, a Zoran Janković, ovlašteni inženjer geodezije, nositelj suglasnosti, u poslu je od 2000-te godine.

Dakle, zatreba li vam pomoć ovlaštenog inženjera geodezije u Kutini i široj okolici, trebate li geodetski ured u Kutini za rješavanje vaših imovinsko pravnih, građevinskih ili ostalih problema koje pokriva geodetska djelatnost, obratite nam se s povjerenjem!

Zakonom o postupanju s nezakonito izgradenim zgradama („Narodne novine" br. 90/2011) propisano je da se zahtjevu za izdavanje rješenja o izvedenom stanju prilaže geodetski elaborat za evidentiranje podataka o zgradama. Opširnije...