09 | 04 | 2020

Prenosimo sa stranica Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije:

"Od 20. siječnja 2015. godine „Evidencija ovlaštenih inženjera geodezije sa izdanom svjedodžbom Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo" postala je javno dostupna na internetskim stranicama Komore.
Evidencija je osnovana i vodi se na temelju odredbi Naredbe o zrakoplovnoj sigurnosti: ASO-2014-002 od 07. travnja 2014. godine i Sporazuma o vođenju evidencije ovlaštenih inženjera geodezije potpisanog između Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo i Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije."

Naravno, i GEO KT d.o.o. ima svog inženjera sa izdanom svjedodžbom CCAA, kao što se može pronaći u evidenciji.

HKOIG Zoran Janković

Najčitanije
Ukratko

Geodetska djelatnost glavna je djelatnost GEO KT d.o.o. Poput ureda ovlaštenog inženjera geodezije, koji je samo druga vrst organizacije (obrt) i mi u GEO KT d.o.o. obavljamo sve zadaće ovlaštenog inženjera geodezije na području Kutine, a i šire, po potrebi diljem Hrvatske, za koje imamo suglasnost za obavljanje geodetskih poslova od Državne geodetske uprave.

Suglasnost DGU-a za obavljanje geodetskih poslova pribavljena je sa 6. veljačom 2012. godine, a Zoran Janković, ovlašteni inženjer geodezije, nositelj suglasnosti, u poslu je od 2000-te godine.

Dakle, zatreba li vam pomoć ovlaštenog inženjera geodezije u Kutini i široj okolici, trebate li geodetski ured u Kutini za rješavanje vaših imovinsko pravnih, građevinskih ili ostalih problema koje pokriva geodetska djelatnost, obratite nam se s povjerenjem!

Zakonom o postupanju s nezakonito izgradenim zgradama („Narodne novine" br. 90/2011) propisano je da se zahtjevu za izdavanje rješenja o izvedenom stanju prilaže geodetski elaborat za evidentiranje podataka o zgradama. Opširnije...