09 | 04 | 2020

Poštovani sadašnji i potencijalni korisnici naših usluga, S obzirom na razvoj situacije s epidemijom koronavirusa COVID-19 nastojat ćemo što je više i što duže moguće zadržati normalno poslovanje. U svrhu zaštite i Vas, ali i naših djelatnika, potičemo Vas da pri Vašim upitima, dogovorima i slično, što više koristite elektroničku komunikaciju: putem društvenih mreža, mobilnih aplikacija, emaila itd.

Potom možemo, prema potrebi, organizirati teren i izmjeru u što sigurnijem okruženju.

Kao i uvijek, za sve vaše upite stojimo na raspolaganju!

Kontakti:

Facebook: www.facebook.com/GEOKTdoo
Viber/WhatsApp: 098682902 (Zoran)
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najčitanije
Ukratko

Geodetska djelatnost glavna je djelatnost GEO KT d.o.o. Poput ureda ovlaštenog inženjera geodezije, koji je samo druga vrst organizacije (obrt) i mi u GEO KT d.o.o. obavljamo sve zadaće ovlaštenog inženjera geodezije na području Kutine, a i šire, po potrebi diljem Hrvatske, za koje imamo suglasnost za obavljanje geodetskih poslova od Državne geodetske uprave.

Suglasnost DGU-a za obavljanje geodetskih poslova pribavljena je sa 6. veljačom 2012. godine, a Zoran Janković, ovlašteni inženjer geodezije, nositelj suglasnosti, u poslu je od 2000-te godine.

Dakle, zatreba li vam pomoć ovlaštenog inženjera geodezije u Kutini i široj okolici, trebate li geodetski ured u Kutini za rješavanje vaših imovinsko pravnih, građevinskih ili ostalih problema koje pokriva geodetska djelatnost, obratite nam se s povjerenjem!

Zakonom o postupanju s nezakonito izgradenim zgradama („Narodne novine" br. 90/2011) propisano je da se zahtjevu za izdavanje rješenja o izvedenom stanju prilaže geodetski elaborat za evidentiranje podataka o zgradama. Opširnije...